CYBER

Sporazum o saradnji Global Analitike i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

Dekan Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu prof.dr. Samim Konjicija i direktorica Global Analitike su u prostorijama dekanata potpisali sporazum o saradnji 28. novembra, 2016. godine. Sporazum, između ostalog, omogućuje i da studenti sa Elektrotehničkog fakulteta budu uključeni u aktivnosti i praktičnim radom doprinesu istraživačkim projektima koje realizuje Global Analitika. Takođe, Sporazum predviđa i saradnju i mogućnost zajedničkih apliciranja na međunarodne i domaće projekte koji se tiču oblasti istraživanja, edukacije i drugih zajedničkih interesovanja organizacija.

Dekan Elektrotehničkog fakulteta, prof.dr. Konjicija je izrazio želju i spremnost da studenti Fakulteta učestvuju u inovativnim projektnim aktivnostima, kao i da doprinesu društvenim istraživanjima kroz angažmane na projektima koje realizuje Global Analitika.

Nadamo se da će vrlo brzo biti ostvareni i prvi konkretni znaci i rezultati ovog Sporazuma, čime će najviše dobrobiti imati studenti i mladi istraživači.

15271310_619905588216033_343534498_o

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail