LJUDSKA PRAVA

Reaguj kada Nasilje ugasi Ljubav!

U sklopu implementacije projekta “Reaguj kada Nasilje ugasi Ljubav“, koji je podrzala Ekumenska Inicijativa Žena – EWI, Global Analitika ima zadovoljstvo pozvati vas na učešće u interaktivnim radionicama, gdje ćemo obraditi temu uloge žene u društvu i šta je sve kamen spoticanja u ostvarenju njenih zakonom zagarantovanih prava i kako se nositi sa time, gdje pronaći motivaciju i potvrditi da je zaista zadovoljstvo biti žena.

Pozivamo sve žene, djevojke, porodilje, studentice, nezaposlene, zaposlene, zadovoljne i one koje to nisu da nam se pridruže u prostorijama Studentskog kluba KUK (Medicinski fakultet), 16.06.2017.godine u 10:00 sati te da, zajedno sa moderatorom prođu kroz interesantno, nepredavačkog tipa, pripremljene radionice.

Tokom kafe pauze razgovaraćemo o našim iskustvima, ali i kako zajednički doprinijeti prevenciji i suzbijanju nasilja nad ženama.

Želja nam je, da zajedno kroz radionice i dijalog dođemo do otvaranja prema novim idejama, a sve s ciljem osnaživanja žena za vaše bolje sutra.

Radionica uključuje sljedeće:
1. Modul iz oblasti ženskih prava i uloge žene u društvu
2. Modul o poslovnim vještinama za žene i djevojke.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do 14. juna/lipnja 2017. na mail: onahti@globalanalitika.com.

Radujemo se druženju sa vama!

Ekumens

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail